En blogg fridag!

Hej alla! Jag vet det är ett sent inlägg men orkade inte blogga för att jag ville mysa med min familj! Så hoppas ni förstår, det blir säkert ett inlägg imorgon!
 
 
Arkiv bild (för inte så länge sen! ) 
 
 
 
 
 
 
 

Julen är på intåg i Jorvik!

Hej allihopa!
Det är mycket som ska göras inför julen på Jorvik och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu! Meteorologerna på Jorvik lovar en vit jul, men de har hört att den kommer lite sent i år...

Juluppdrag i Silverglade:
- Jul är något som alla på Jorvik fullkomligt älskar. Men för att få en så bra jul som möjligt så är det mycket som ska falla på plats och Rådsman i Silvergladebyn behöver hjälp med det traditionella julstöket i år igen! För att kunna göra juluppdragen måste du vara Star Rider och i level 5 eller mer.

Juluppdrag i Jarlaheim:
- Julen kommer självklart också till Jarlaheim! Rid till torget i Jarlaheim och prata med Jultomten...

Ho ho ho...
Ho ho ho...

Julönskningar:
- Några av juluppdragen kommer ge dig "Julönskningar" som tack för hjälpen! Dessa Julönskningar kan du byta mot slumpmässiga julklappar hos Jultomten i Jarlaheim. Du kommer kunna få samma julklapp flera gånger av Jultomten då det är helt slumpmässigt vad han ger dig. Det finns runt 50 olika julklappar i säcken!

Såhär funkar det:
    • En Julönskning byts hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!

    • Tre Julfragment blir en Julönskning som sedan kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!

    • För att kunna genomföra ett byta med Julönskningar eller julfragment måste de föremålen som bytet kräver finnas i din ryggsäck. Man kan alltså inte förvara dem i mitt stall när man ska göra bytet.

    • Du måste vara Star Rider och ha spelat så långt att du kan ta dig till Jarlaheim för att kunna byta in dina Julönskningar mot julklappar hos Jultomten.

Julkul!
Julkul!

Dagliga julbestyr:
- När du har gjort de juluppdrag som finns i Jarlaheim så börjar de dagliga julbestyren! Dessa ger också Julfragment och Julönskningar! De dagliga julbestyren kommer öka vecka för vecka ju närmre jul vi kommer.

Julbutiker:
- Julbutiker har öppnat upp i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim! Rid och kolla in de härliga Julkläderna och utrustningen! För varje vecka som går kommer nya kläder och utrustning läggas till.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
                                                                                                                                                                                                       

Äntligen har jul uppdragen kommit till Jorvik! :D Jag gjorde klart uppdragen idag så imorgon blir det mer uppdrag. Det jag gillade mest var sakerna man fick av tomten mot byte av ett Julfragment. Det ända jag fått idag var Jätte söta tumvantar med ett rött hjärta på, Blå sadel, Blå dekorations rosett (stavning) och en grön mössa :) Jag längtar efter att få tomte mössan :) 
Jag har annars inte gjort något speciellt bara blibit gillad med Jorvik stall. Fick äntligen testa banan den var rätt så enkel. Jag har också ett svårt beslut. Så jag vill att ni som läser ska säga vad ni tycker. Det är så att jag vll köpa nytt hår och jag ångrar mig jätte mycket över att jag köpte den blonda "Red kessler" håret Så jag har funderat att byta mot dt svarta lockiga eller den svarta vanliga i silver glade byn. VAD TYCKER NI??!! HAR SÅÅ SVÅRT ATT VÄLJA. Och det är också så att jag funderar på en andalusier den ljusa i paddock ön. Så...KOMMENTERA!

Kort inlägg!

Hej! Idag har det varit en vanlig trött dag. Har varit i skolan och sedan kommit hem. Jag har inte gjort något speciellt bara att jag snart är vänligt inställd med Jorvik stall :) Jag tycker inte om att göra dagliga men aja jag fiskade idag för första gången på länge det gick bra. Jag vill bara säga till er alla medlemma i GC, Jag har skapat en klubb blogg klicka http://goldcircus.blogg.se/
 Där kommer erat schemaatt stå! Så kolla in där ofta. 
 
Lite bild jag gjorde innan jag skulle in och sova igår :)
 
 


Lektion med klubben

Hejsan! Idag så vart det lektion med klubben GC. Jag har inte berättat till er men jag har startat en klubb som heter Gold Circus, det är en jätte mysig klubb med snälla,flummiga och aktiva medlemmar :) Vi har lärt känna varandra dom här senaste veckorna och vi har jätte kul tillsammans :) Idag så hålde jag en lektion i paddock ön det var lite balndat allt från dressyr,kadrilj och olika gång arter med klubben medlemmar typ hälften var inloggade men det var kul att dom kunde komma :)  Annars har det varit en lugn dag vi har fått en inbjudan av en klubb kommer inte ihåg vad den heter men vi ska va med i nån vinter cup ;) ska bli roligt många andra klubbar är med i det så det kommer bli kul :)  (OBS!) Alla GC, info om klubben och schemat kommer ibland att stå här så kolla in här då och då! Bara tills jag gjort en klubb blogg :)
 
 
 

Snygga redigerade starstable bilder

Jag har tråkigt så jag kollade in redigrade sso bilder och jag har hittat jätte snygga bilder så jag tänkte lägga upp dom nu, Orkar inte vänta länge till! Dom dröjer!!!   # BILDERNA ÄR INTE MINA!! 
 
Av Katelyn Silverbridge
 
Okänd redigerare! Men vad snyggt hen gjorde! Vill ha araber till sso!
 
Nina Soutbell
 
Anastasia Eveningstar
 
Okänd redigerare! Söt den är men nu har dom ju "fått in" en vit andalusier.

Onsdags uppdatering med mera

Hejsan, är så dålig på att blogga, så jag tog en liten paus för att jag känner typ jag har inget att blogga om så jag vill att ni bestämmer vad jag ska blogga om!  Ni väljer rubriken.  Så kom med ideer´ om  vad jag ska blogga om :) men vet ni vad! Min star rider tid tar slut i överimorgon!!! F*N fFÖR DET!! Aja min pappa kommer om några veckor och då ska han köpa lifetime ;) heh. Ska bli kul att vara det nu hela livet så man slipper va orolig att ens star rider tid tar slut. Aja idag vart det onsadag uppdaterin och jag har varit hema från skolan för att jag rammalde igår i skolan min tjej kompis rammaldem ovanför mig haha, vi typ hålde på och busa lite grann. Så nu sitter jag hemma och har ont i foten förmodligen går jag till skolan imorgon! 
Det har kommit ett nytt championat i skördesbyggden!! Det ska bli kul att prova den men kommer såklart faila..e största failaren även om jag har bra utrusting och bra hästar! Det roliga är att jag tar ut min ilska på mina hästar LOL, en ska försöka sluta göra det haha. Och det har även komit nya hästar så fina dom är ska kolla in dom nu när jag loggar in, servern är nere så får vänta sålänge, kolla in star stable blogar och lyssna på musik. Om ni har en blogg så vorre det kul om ni kunde kommentera här nere så kan jag läsa dom, ÄLSKAR att läsa sso bloggar :D  BRA UPPDATERING!
                                                                                                                                                                               

Championatdags i Skördebygden!

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!

Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.

Ställ upp i det nya Championatet Jorvikstallet!
Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!

Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
Ståtliga Andalusier!

Ståtliga Andalusier!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Vinter outfit - Blue & Black

 

Hej! Det är jag som är Amanda Goldheart och spelar det bästa spelt i världen SSO. Jag äger mina två underbara hästar Angelstar och Darkshadow. INFO OM MINA HÄSTAR Angelstar- är min första häst hon är ett underbart sto som är 6 år hon gillar alla och trivs bland folkmassor, Angel tycker mest om fälttävlan,galoppera och att hoppa hon tycker inte om western så mycket det är inte hennes grej men jag burkar öva henne så att hon blir van! Darkshadow- är en envis liten rakare! han är en valack på 3 år, han är som en lite bebis han vill alltid att man ska ha en egen tid med honom han tycker inte om när jag gossar med andra hästar då kan han börja stegra,Dark är under lektion han håller på att lära sig att hoppa och fälttävlan det är inte hans favoriter men han älskar western!