guess what!?

Jag har startat en ny klubb som heter Frosty Mu ;P yeeey de är jätte roliga skapade den idag och har fått ganska mycket medlemar heh :) Vi grillade idag och hade kul det var mysigt men fick tyvärr inte några bilder på det..Aja medans jag var inloggad så stog jag i steves paddock och gjorde ingenting sen la jag märke till två personer som jag trodde kom från WU servern men haha det kom dom inte men vi pratde och gjorde konstiga saker! Imorgon har jag skola :( så jag kommer blogga sent.
 
 
 
 
 
 
 

Snart är det...

Hej! Idag så bloggar jag via mobilen,och är medans inne i starstable.Gud vad det är jobbigt att blogga via mobilen så litet tangentbord haha! Men det är som sagt snart starstable's födelsedag! Det är första gången jag kommer va med och fira den heh jag va typ i level 10 när deras förra födelsedag var och jag missade den :( men jag ska se till att inte missa deras. Jag vet inte villken tid det är så jag vill gärna att ni kommenterar innan den är det vorre jätte snällt! Men nu ska jag säga åt min kusin att logga in på starstable har så tråkigt seee yaa!




SHOPPING+DAGLIGA+NYTT HÅR!

Hej,bloggade inte någonting på dagen idag för att jag kom hem sent..Men nu är jag här och jag har köpt en ny outfit! Som jag kommer kanske att ha till Södra jorvik! Den e mysig och fin älskar rött! Har alltid velat ha någon röd outfit och äntligen har jag det.Det var lite saker från önske listan jag köpte,men jag köpte tyvärr inte de röda byxorna med röda detaljer tyckte inte att det passade men ska rida runt och få ihop 2000 JC och rida till Firgrove och köpa en röd jacka och sen också köpa de svarta byxorna med röda detaljer! OOOOHHH VAD JAG E DÅLIG PÅ ATT SPARA PENGAR! FY PÅ DIG MANDA FY! FY! FY! FY!!  Har största ångesten för jag ville verkligen köpa en ny häst :( aja får se när pappa kommer då köper han kanske LT till mig :D (ni ska få se en bild på outfiten!) Men det jag e glad över är att jag köpt ett nytt hår! älskar den tycker jag passar i den jätte mycket och jag har tröttnat på att ha långt hår nu så nu har det blivit ett kort rött! hehe.
Men idag har jag inte gjort något speciellt,har bara stängt sprickorna,städat stallen,tävlat några banor med Bella och sen tävlat GÅDC! (tydligen kom jag inte upp i 1000 utan jag kom upp i 850/1500 i åskviggens cirkel (äntligen vet jag hur man stavar det trodde det hette "åskvingens" hahaha) aja men det var det..ska ta och hitta på nåt,SEEE YAAA!
 
 
 
 

Here I am again!

Hej igen! Idag har det varit en vanlig dag, jag har varit i skolan,loggat in och gjort de dagliga,stängt sprickorna och det man ska göra! idag som kom jag upp från 0/1500 till 700/1500 i Åskvingens cirkel.Så jag tror att imorgon eftersom man ska stänga 5 sprickor så kommer jag hamna i 1000 någonting...deltog i ett championat det var då GÅDC det gick bra ifrån början men krokade där vid fågelskrämmorna har inte riktigt hittat den lätta vägen igenom dom men det ska jag nog göra någon vacker dag! hah men efter championatet vart slut så kommer det ju konfetti (vet inte om jag stavar rätt?!) och det slutade inte rammla ner sånna där så jag tänkte väl att det var någon sorts bugg? aa man vet aldrig men lyckades ta en bild på det ;)  Det var det orkar inte skriva mer ska rida runt och hitta på något :) Aa juste det är disco ikväll! Visste ni att jag var disco drottnigen haha :P hoppas ni ser mig ni kommer tycka att jag e grym ;) see yaaa !!!
 

 
 
 
 
 
 
 

Önskelista!

Hej idag så tänkte jag köra vad jag önskar mig alltså (min önskelista!) ett annat inlägg kommer efter denna.
 
1.Denna filt önskar jag mig,då kommer alltså min outfit se ut sådär! Själv tycker jag att den e fin.
 
 
2.Dessa snygga byxor har jag suktat efter en lång tid! Och de ska snart bli mina.
 
3.Den här tröjan e varm och mysig,tycker själv att den e jätte fin!
 
4.Denna jacka vill jag jätte gärna ha,men vill också se först vad som finns i Södra jorvik! Så den får vänta lite...
 
5.Denna mössa kommer jag då ha med den röd randiga tröjan. Den ser super mysig ut!
 
Det var typ allt jag önskade mig förutom ett svart träns med röda detaljer från Vingården! han inte ta en bild på den. Nästa inlägg kommer nu :)

hej igen ;P

Hehe tydligen så orkade jag rida tillbaka till gåd och stänga sprickorna xP Typiskt manda...Det som gjorde så att jag red tillbaka var att jag tänkte på det här med Södra jorvik,har läst några bloggar och de tror att man måste va populär eller beundrad med åskvingens cirkel för att kanske utföra uppdragen med södra jorvik,och det tror jag med! Så jag ska börja stänga alla sprickor till´s jag blir beundrad.Och det är en promise! Som ni vet så är jag typ den lataste personen ever! jag brukar aldrig göra det dagliga,levela och göra rent stallen osv men jag har börjar rycka upp mig.Bella håller på att gå in i level 8,så jag tror att om 1/5 eller 2 dagar så kommer Bella vara uppe i level 8 :D  aa men idag så blev jag beundrad med Björn och Agneta (MOBBA INTE) hahah :D sa ju att jag var lataste personen! Ja men man fick ju en söt liten tröja från dom så jag gjorde en outfit till den eller jag gjorde två outfits den ena har ni kanske sett jag kallar den för mintoutfiten,men jag har dock inte filten till hästen har fått tips om ett i gåd. men ska se hur mycket den kostar för jag hade tänkt att samla JC och SC. Idag så träffade jag Lily min favorit bloggare så jag frågade henne om jag kunde ta bilder med henne och hon sa ja! :) så nu ska ni få lite bilder :)   här   http://starstableworld.se/ är en länken till hennes blogg :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arg manda här!

Hej..Just nu så e jag jätte arg! -.- för att jag gjorde klart sprickorna men sen så var det 10 minuter till FPC! och jag fick stress så jag anmälde mig till FPC och förväntade mig att jag skulle köra den meen NEJ! datorn hakkade och spelservern gick ner! GAAAHH vad jag e arg jag hann inte ens rida och "prata" med avalon och orkar heller inte rida till backa till GÅD och stänga sprickorna.Idag skulle jag få högre rykte med åskvingens (vet inte vad det heter så jag bara kallar det åskvingen ) aa men får se om jag blir på bättre humör och rider tillbaka till gåd ´:/ bloggar kankse igen senare. Hörs så länge :)
 
 

Bilder på södra jorvik!!

OMG! omg omg!!!! Som ni vet så har Sso teamet lagt upp 4 bilder på Södra jorvik! Jag har längtat sååå mycket till det här och nu vet jag nästan hur lite av Södra jorvik ser ut! :D BRA JOBBAT SSO TEAMET!!! :D ÄLSKAR ER!! som ni ser på bilden så fans det jääätttee mycket shoppar! och nu har jag verkligen bestämt mig för att samla ihop JC och SC så att jag kan shoppa förfult! Men jag funderar på att köpa den guld färgade hästen som står uppe i Vingården! Och jag har lite planer för att bli LT och sen så kanske om jag trivs så bosäter jag mig i Södra jorvik. Men det som jag tvekar om är att det är förlångt bort från typ allt förutom Moorland och SilvergladeByn...Aja och nu har Bella gått upp i level 7 det tog mig endast 1/2 dag annars så levelar jag aldrig,typiskt mig..men ska börja ta i så att Bella kommer upp i level 15. Aa det var det, See yaaa!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det var ju smart ;)




Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjäplen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!
Stallhjälpen!

Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagomt till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
                                                                                                                                                                                  
Det var ju smart med det! Tänk om man e bort rest i 2 veckor då kan man ju få hjälp med henne så slipper hästarna svelta ihjäl.Men kommer dock inte använda det så mycket :) 
Men det var ju inte den "bästa" uppdateringen men den var helt enklet bra och användbar ;) Den nya utruatingen har jag inte sett än men kollade in alica´s blogg och hon la upp några bilder tyckte om hjälmen den va söt :) ska logga in och kolla in det nu snart.Men det blir en HISS!  för veckans uppdatering.
 
 
 
 


Hittar inte på någon rubrik ;P

Hej igen! vart tvungen att sluta inlägget eftersom jag hade brottom till gådc ;) heh okej inte direkt..men jag joinade juliettes klubb The Lizards! väldigt mysig klubb som hade uteritt idag och jag hängde med! kände mig jätte välkommen och dom var helt enklet jätte roliga,och jag älskar dom mina söta ödlor ;) han inte ta kort på fårt perfekta led som vi vandrade upp i valedale sjön xD men han ta kort när vi tog en paus i fg där vi typ "alla" stog i rad.Som ni vet så vill jag samla Starcoins men tyvärr så kan jag inte det! dumma manda! så jag såg en kolsvart sadel i fg shopen och jag blev käärr! så jag stog där helt fundersamt till jag bestämde mig JAG KÖPER DEN :D!! duktig manda,duktig! Sen var det dags för championat jag lede först och sen krokade jag med en genväg (där vid höballarna) och så kom alla rusande på mig men jag kom ikap några stog 5;te plats och sen tvärbrommsade min häst utna en anledning, då stog jag i 10;de plats så jag kom 10;a :D heh aja sen red jag iväg till Fp och köte det kolsvarta "jorvik tränset" och nu har jag bildat en outfit ^.^  Aa det var det kolla in klubb bloggen om ni vill :) http://thelizards.bloggplatsen.se/ Nu kommer bilder, hope you like them! 
 
 
Jag: Keps-Valedale
      Jacka-SilverGlade Byn
      Byxor-SilverGlade Byn
    Stövlar-Marley Gård
   Handskar-Firgrove
 
Hästen: Tyglar-Fort Pinta
             Sadel-Firgrove
            Filt-SilverGlade Byn
        Benlindor-GylleneÅsarnas Dal
 

Fy på mig!

Hej alla! jag vet,jag vet har inte bloggat på länge p.g.a att jag inte är StarRider fy på dig manda fy! Tycker att det är tråkigt att blogga om man inte e det då har an mindre saker att berätta om, men nu ska jag börja blogga eftersom att jag blivit Starrider igen ;)  men jag har varit inne och kört championat sköt om hästarna som vanligt utan att hoppa -.- varje gång jag levelar så håller jag i mellansalgs knappen för att jag tror att jag ska hoppa haha...men men. Idag så levelade jag Bella och "städade" alla stall och tävlade ett championat Fgc failde vid traktorerna xP men sen så red jag till gruvan och stängde en spricka och red iväg till vd och köpte en svart keps som jag letat efter länge :) OJJJ måste skynda mig iväg till Gådc!!! Ses önska mig lycka till :) 

Hej! Det är jag som är Amanda Goldheart och spelar det bästa spelt i världen SSO. Jag äger mina två underbara hästar Angelstar och Darkshadow. INFO OM MINA HÄSTAR Angelstar- är min första häst hon är ett underbart sto som är 6 år hon gillar alla och trivs bland folkmassor, Angel tycker mest om fälttävlan,galoppera och att hoppa hon tycker inte om western så mycket det är inte hennes grej men jag burkar öva henne så att hon blir van! Darkshadow- är en envis liten rakare! han är en valack på 3 år, han är som en lite bebis han vill alltid att man ska ha en egen tid med honom han tycker inte om när jag gossar med andra hästar då kan han börja stegra,Dark är under lektion han håller på att lära sig att hoppa och fälttävlan det är inte hans favoriter men han älskar western!